Μεσιτικό γραφείο στο Μαραθώνα, Ανατολική Αττική - Βυργιώτης Ανάπτυξη Ακινήτων
ΒΥΡΓΙΩΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ Ε.Ε Η Εταιρία Υπηρεσίες Ανάθεση Πληροφορίες Χρήσιμα Links Επικοινωνία
 
Αγορά
Ενοικίαση

Είδος

Νομός

Περιοχή


Τιμή

Τ.μ.

 
Όροι χρήσης
ΑΠΟΔΟΧΗ ΟΡΩΝ: Η επίσκεψη στην δικτυακό τόπο www.virgiotis.gr, συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρακάτω όρων :

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ-ΣΗΜΑΤΑ: Το σύνολο του περιεχομένου, που αφορά ενδεικτικά και όχι περιοριστικά σε λογότυπα, κείμενα, γραφικά, εικόνες, φωτογραφίες και σχέδια και τα οποία περιλαμβάνονται στον δικτυακό τόπο www.virgiotis.gr, ανήκουν αποκλειστικά στην εταιρεία με την επωνυμία ΒΥΡΓΙΩΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ Ε.Ε. και προστατεύονται από τις διατάξεις προστασίας περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδειά μας, η οποιαδήποτε χρήση, εκμετάλλευση, δημοσίευση, αναδημοσίευση, αντιγραφή με μηχανικό ή άλλο τρόπο, με επεξεργασία ή χωρίς, του περιεχομένου του δικτυακού τόπου.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στον δικτυακό τόπο www.virgiotis.gr αποτελούν προσφορά στον επισκέπτη και δεν δύναται να ληφθούν ως έγκυρες πληροφορίες. Το υλικό του παρόντος δικτυακού τόπου σε καμία περίπτωση δε συνιστά συμβουλή ή προτροπή για οποιαδήποτε πράξη και ο χρήστης του δικτυακού τόπου δεν πρέπει να παίρνει αποφάσεις βασιζόμενος στο περιεχόμενο του δικτυακού τόπου. Ο παρόν δικτυακός τόπος ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια υποστεί κάποιος χρήστης λόγω πληροφοριών που βρήκε στο δικτυακό τόπο.

Οι πληροφορίες του παρόντος δικτυακού τόπου μπορεί να ενημερώνονται ανά πάσα στιγμή και να είναι μή επίκαιρες ή μη σωστές κατά καιρούς. Ο δικτυακός τόπος δεν έχει καμία υποχρέωση να έχει επίκαιρες και ισχύουσες πληροφορίες ανά πάσα στιγμή.

Σε κάθε περίπτωση, οι επισκέπτες του παρόντος δικτυακού τόπου αναλαμβάνουν την ευθύνη της διασταύρωσης των πληροφοριών αυτών.

LINKS (ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ) ΠΡΟΣ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ: Ο παρόν δικτυακός τόπος περιέχει συνδέσμους (links) προς άλλους δικτυακούς τόπους. Οι δικτυακοί αυτοί τόποι δεν βρίσκονται υπό τον έλεγχο της συνεπώς δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών τους. Συνεπώς για οποιαδήποτε πρόβλημα δημιουργηθεί κατά την επίσκεψη χρήσης τους, ο χρήστης πρέπει να απευθυνθεί στους αντίστοιχους δικτυακούς τόπους.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ: Τα στοιχεία των ακινήτων που δημοσιεύονται στον δικτυακό τόπο www.virgiotis.gr παρουσιάζονται σύμφωνα με την πληροφόρηση που μας παρέχεται από τους ιδιοκτήτες των ακινήτων. Οι αγοραστές-ενοικιαστές μπορούν να εξακριβώσουν την ορθότητα αυτών των στοιχείων.
© 2009 Βυργιώτης Ανάπτυξη Ακινήτων Ε.Ε
Αρχική - Εταιρία - Υπηρεσίες - Ανάθεση - Πληροφορίες - Χρήσιμα Links - Επικοινωνία - Όροι χρήσης - Site Map
Web Design Greece